Un nou website Florida Construct dedicat, de aceasta data, produselor Fibaro.

Sistemul Fibaro transforma fiecare casa intr-un mecanism cu auto-reglare, ceea ce va usura vietile tuturor celor care locuiesc in casa. Multumita solutiilor noastre, dispozitivele electrice din casa dumneavoastra pot comunica, oferind astfel o gama larga de solutii si aplicatii. Fibaro va asigura confortul si securitatea.

23-04-2016-lansare1

In momentul de fata sistemul FIBARO este cea mai buna solutie de automatizare disponibila pe piata. Ofera un proces de instalare non-invaziv, care elimina nevoia de a folosi metri intregi de cabluri. Modulele noastre in miniatura pot fi instalate in orice cutie de fire din perete, in spatele oricarui intrerupator de orice tip, si sunt compatibile cu orice tip de sistem electric.

Este singurul sistem disponibil pe piata care poate sa controleze luminile LED sau fluorescente din sistemele electrice fara un fir neutru (tipul vechi de sisteme electrice).

23-04-2016-lansare2

Dispozitivele Fibaro nu sunt legate permanent la structura cladirii. Astfel ca, daca doriti sa va redecorati apartamentul sau sa schimbati designul interior, nu va fi nici o problema. Este suficient sa scoateti modulul si sa il instalati in alta parte. Multumita retelei, modulul isi va actualiza locatia si va relua comunicarea cu componentele sistemului.

Noi, Florida Construct, suntem o companie in continua dinamica cu idei destepte si produse ingenioase. Ne straduim sa oferim clientului siguranta, sa colaboram eficient si sa ne ridicam mereu la asteptarile sale.

23-04-2016-lansare3

Produsele noastre sunt complexe la un inalt nivel tehnologic si de calitate. Le gasiti si la altii. Am putea sa va spunem sa ne alegeti pentru calitatea resurselor noastre umane. Suntem genul de companie tanara, nervoasa, dinamica, unde lucrurile se misca repede. Facem si greseli, dar le rezolvam. Vom fi in masura sa va oferim tot sprijinul nostru.

Am dori sa ne alegeti pe noi.
Va multumim!